God morgon och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God morgon och välkommen till GADD! Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Familjeföretag

Det är inte helt lätt att vara ett litet familjeföretag, men vi har klarat oss genom alla stormar på marknaderna sedan 1989 och det är vi stolta över.

Gadd Sverige

Fredrik Hegardt
Head of Business Development & Partnerships

Fredrik är vår länk mellan våra 3 kontor och ansvarar idag främst för vår svenska marknadsutveckling.

Johan Nordström
Chief Investment Officer

Johan Nordström har arbetat i finansbranschen sedan millenieskiftet och är fondens förvaltare.

Gadd Luxemburg

Marzieh Jacques
Administrative Assistant

Marzieh började på GADD Luxembourg i juli 2018 för att stärka vårt administrativa team.

Fatemeh Raeissi
Administrative Assistant

Fatemeh Raeissi började på GADD Luxembourg i april 2020 för att stärka vårt administrativa team.

Birgitta Thonning
Senior Portfolio Manager

Birgitta Thonning var med och lanserade GADDs filial i Luxemburg under 2004. Idag fokuserar hon på kapitalförvaltning åt GADDs internationella kunder.

Bart Joseph
Chief Risk Manager

Bart Joseph anslöt sig till GADD i Luxemburg maj 2016 och har sedan dess koncentrerat sig på kunder inom Benelux.

Adnan Aït El Hocine
Chief Compliance Officer

Adnan har arbetat som administrativ assistent för GADD i Luxemburg sedan 2016 och sitter idag som Chief Compliance Officer.

Gadd Schweiz

Anna Engström
Branch Manager - Geneva

Anna är vår chef för kontoret i Genève. Hon talar flytande svenska, franska och engelska.

Alexander de Habsbourg-Lorraine
Head of Sales & Distribution

Alexander anslöt sig till GADD i maj 2021 som marknadsföringschef och arbetar nu sedan mars 2022 som ansvarig för försäljningen och distributionen av fonden i Genève.

Helena Bjäringer
Senior Portfolio Manager

Helena Bjäringer började på GADD i Genève 2019 och arbetar än idag som Senior Portfolio Manager.

Christer Hegardt
Senior Portfolio Manager

Christer är en av GADDs 3 grundare, idag sitter han styrelseledamot och hjälper Johan med fondförvaltningen.

Chief Investment Officer

Johan Nordström

christer.h@gaddfonder.se
+ 46 70 338 98 97

Med ett enormt intresse för tennis och schlager har Johan jobbat inom investeringsbranschen sedan 2001. Han flyttade ner till Luxemburg med sin familj under sommaren 2015 och sitter som Chief Investment Officer för fonden GADD SMP sedan 2017.

Johan har bevisat sitt skarpa sinne för fondförvaltning och har jobbat tillsammans med GADD & Cie i olika omgångar sedan 2006.

När Johan inte sitter och läser på om marknaden så lagar han gärna mat (helst på grillen) och jobbar hårt med att träna sina 3 barn till att bli nästa Roger Federer.

CO-FOUNDER & PARTNER

Christer Hegardt

christer.h@gaddfonder.se
+ 46 70 338 98 97

Christer var med och startade GADD & Cie S.A. – familjeföretaget bakom gaddfonder.se – tillsammans med 2 goda vänner år 1989. Han har varit förmögenhetsförvaltare i över 30 år och föredrar golf över tennis nuförtiden, även om han tydligen var en bra tennisspelare förr.

Christer är uppvuxen utanför Stockholm och studerade vid Stockholm Universitet innan han flyttade ner till Lausanne, Schweiz, där han studerade Business Administration. Han hjälper numera Johan att förvalta fonden samtidigt som han fortsätter hitta nya, spännande investeringar åt sina egna privata kunder.

MARKETING MANAGER

Alexander de Habsbourg

christer.h@gaddfonder.se
+ 46 70 338 98 97

Alexander har ett starkt intresse för geopolitik och Mellanöstern, och har arbetat bland annat i Belgien, Schweiz, England och Kuwait innan anslöt sig till GADD i Luxemburg under våren 2021. Han jobbar nu aktivt med att förbättra vår marknadsföring och med att tillföra nya kunder.

Alexander vill gärna lära sig att spela golf, men föredrar än så länge tennis eller skidåkning när han har tid.