God morgon och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God morgon och välkommen till GADD! Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Månadsspara hos GADD

Detta är förmodligen det mest effektiva sättet att komma igång med ett sparande. Se hur du sätter upp ett månadssparande nedan.

1. Tryck på köp knappen

Inne i din depå så finns en knapp som heter köp. Klicka på denna och gå till kassan.

2. Fyll i belopp

I nästa steg så väljer du vilket belopp du vill ska dras från ditt konto varje månad. Här kan du även ställa in vilken dag du vill att beloppet ska dras från ditt konto

3. Bekräfta köp

Läs igenom de villkor för köpet, godkänn villkoren och klicka sedan på "genomför köp".

4. Klart!

Nu har du satt upp ditt månadssparande hos GADD - grattis!