God morgon och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God morgon och välkommen till GADD! Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Bli kund hos GADD

Att bli kund hos oss kostar ingenting och du är igång på bara några minuter. Följ vår guide nedan för att komma igång

1. Välj kontotyp

Besök vår sida på Fondab och välj om du vill investera som privatperson, företag eller Minderårig. Välj privatperson

2. Fyll i dina personliga uppgifter i formuläret

I nästa steg så fyller du i dina uppgifter. Du måste fylla i dessa för att vi ska kunna följa alla lagkrav som sätts från finansinspektionen.

3. Fyll i kundkännedom

I nästa steg fyller du i fler uppgifter gällande kundkännedom

4. Signera digital fullmakt med BankID

För att vi ska kunna handla fonder åt dig så behöver du fylla i den digitala fullmakten.

5. Godkänn KIID

Detta faktablad beskriver hur vi investerar och enligt lag så måste du godkänna detta

6. Öppna ISK sparkonto

Nu är du redo att börja spara pengar hos oss. Tryck på knappen "öppna ISK" för att börja spara