God morgon och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God morgon och välkommen till GADD! Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

Månadsspara till minderårig

Sätt upp sparande till ditt barn

1. Välj kontotyp

Besök vår sida på Fondab och välj om du vill investera som privatperson, företag eller Minderårig. Välj minderårig

2. Fyll i personens uppgifter i formuläret

I nästa steg så fyller du i dina uppgifter. Du måste fylla i dessa för att vi ska kunna följa alla lagkrav som sätts från finansinspektionen.

3. Klicka på fortsätt

Tryck på fortsätt och du är igång