God morgon och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God morgon och välkommen till GADD! Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning.
God dag och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.
God kväll och välkommen till GADD. Vi vill bara påminna om att historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet.

ISK

Låt ditt sparande växa på ett förmånligt investeringssparkonto konto. Se hur du startar ett nedan

1. Starta ISK

Besök vår sida på Fondab och välj om du vill investera som privatperson, företag eller Minderårig. Välj privatperson

2. Namnge din depå

Och klicka på Fortsätt och i steget efter klicka på "öppna depå"

3. Signera depåavtal

Tryck på knappen signera depåavtal. Det är helt elektroniskt och signeringen sker med BankID. Klicka på knappen signera.

4. Granska avtal och godkänn

Klicka på knappen Underteckna nu efter att du har läst igenom avtalet. Du har nu startat ett ISK konto!